Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

mrja77

 • 0
  0
  65

XBOX360 (odklenjen) vpršaanje.
« 06.05 ob 15:39 »
Pozdravljeni, dobil sem xbox, ki je odklenjen, pa ko sm ga priklopu na internet mi je napisalo ce hočem  uporabljat xbox live pa to da ga morm posdobit.. zdj me pa zanima a če ga posodobim pol te igrice ne originalne ne bodo več delale ali bodo? pa te zapečene igrice ne morem igrati multiplayer al lahko? lp


požigalec

 • 0
  0
  490

kokr js vem če maš odklenjen interneta nemoreš uporabljat


piks.

 • Super Moderator
 • 28
  0
  6161

Ko enkrat odkleneš XBOX, ne moreš več igrat prek neta, tudi če kupiš originalno igro, ker te takoj zazna in dobiš ban.


Storek

 • 1
  0
  1632

Bla bla bla :D Odvisn kako maš odklenjenga če maš narejen JTAG oziroma CoolRuner če je notri potem res ne gre (v takih primerih se da še notri podobna zadeva za dual boot Deamon). Če pa imaš samo flashanga z iXtreme pa lahko kadarkol igraš prek neta samo da so DVDji pravilno zapečeni (Max Burner "iHas" pekači). Glede updatov pa je tako če je kakšen manjši potem ga ponavadi lahko spustiš črez, še vedno pa je najboljše najprej povrnat na uraden "stock" pa updatat pa potem spet flashnat na iXtreme. Sam sem na iXtremu ze 2 leti brez kakršnega koli banna .

« Zadnjič urejeno: 07.05 ob 20:39 (Storek) »

romex

 • 1
  0
  7

XBOX360 (odklenjen) vpršaanje.
« 10.09 ob 14:16 »
Blablablabla... Z odklenjenim xboxom lahko igraš brez težav online, če so igre preverjene in popravljene z abgx-om. Flag za ban dobiš, če igra ne dobi zelene luči pri abgx testu ter če igraš igre pred uradnim izidom.
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.