Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

Tomzy

 • Administrator
 • 22
  0
  3168

Zimski warrock.si turnir 2014 (nagradni)
« 13.02.2014 ob 12:30 »
Uradni warrock.si zimski turnir 2014 (NAGRADNI)  :wr-mad:
Tekmovanje za najboljšega slovenskega igralca po spretnosti!

Datum in ura turnirja: 23.2.2014 od 18. ure dalje
Prijave se zbirajo do vključno z 21.2.2014

Potek turnirja: Igralo se bo CQC - Explosive (na strežniku WORLD), soba bo izbrana naključno. V prvem krogu bodo tekmovale 3 ekipe (5v5, 4v4 in 5v4 - če kdo odpove, bo tretja ekipa 4v4). V vsaki ekipi napredujejo v naslednji krog 4 igralci in sicer prva dva obeh strani (Derbaran in NIU) po največjem številu ubitih nasprotnikov. V naslednjem krogu se bosta pomerili 2 ekipi (3v3) in enako kot v 1. krogu, napredujejo v naslednji krog 4 igralci in sicer prva dva obeh strani (Derbaran in NIU) po največjem številu ubitih nasprotnikov Tretji krog oziroma polfinale igra ena ekipa (4v4), to so torej igralci, ki so bili v 1. in 2. krogu na 1. ali 2. mestu v svoji ekipi. V finale se uvrtita 2 igralca in sicer najboljši iz strani Derbaran in najboljši iz strani NIU (po številu ubitih naspronikov). Finale odigrata najboljša igralca (1v1).

Razpored ekip oziroma čas igranja:

1. KROG:
1. ekipa začne igro 23.2.2014 ob 18:00 (5v5)
2. ekipa začne igro 23.2.2014 ob 18:30 (4v4)
3. ekipa začne igro 23.2.2014 ob 19:00 (5v4 ali 4v4, če kdo odpove prijavo)

Prva dva igralca vsake ekipe (2 iz Derbaran in 2 iz NIU), ki bosta imela največje število ubitih napredujeta v naslednji krog.

2. KROG:
1. ekipa začne igro 23.2.2014 ob 19:45 (3v3)
2. ekipa začne igro 23.2.2014 ob 20:15 (3v3)

Prva dva igralca vsake ekipe (2 iz Derbaran in 2 iz NIU), ki bosta imela največje število ubitih napredujeta v naslednji krog.

3. KROG (POLFINALE):
Polfinalisti začnejo igro 23.2.2014 ob 20:45 (4v4)

Prva dva igralca vsake ekipe (1 iz Derbaran in 1 iz NIU), ki bosta imela največje število ubitih napredujeta v naslednji krog.

4. KROG (FINALE)
Finalista začneta igro 24.2.2014 ob 20:00 (1v1)

V katero ekipo spadate je objavljeno v mojem naslednjem sporočilu.

Pravila:
Pripročam, da si pravila skrbno preberete, saj bodo kršitve strogo kaznovane.
Nespoštovanje pravil označenih z modro barvo so kaznovana z diskvalifikacija iz trenutnega in vseh nadaljnih uradnih turnirjev ter z začasno blokado na forumu. Nespoštovanje pravil označenih z rjavo barvo so kaznovana z diskvalifikacija iz trenutnega in vsaj enega od nadaljnih uradnih turnirjev. Nespoštovanje pravil označenih z zeleno barvo so kaznovana z diskvalifikacija iz trenutnega turnirja.

- Med igro ne pišite sporočil, razen, če so namenjena nadzornikom (npr. nujna vprašanja ali pritožbe - če je pritožbo možno dokazati jo raje pošljite takoj po končani igri enemu od nadzornikov na forumu). Brez vprašanj bodo takoj kaznovani vsi prepiri, žaljenja,...
- prepovedano je goljufanje oziroma uporabljanje kakršnih koli programov, ki vam dajejo prednost pred drugimi
- prepovedano je izkoriščait neželjene napake v igri (exploiting bugs)
- prepovedano je začeti glasovanje oziroma glasovati pozitivno za odstranitev kateregakoli igralca iz igre (razen, če je nadzornik napisal, da moraš koga odstraniti, ker ne spoštuje pravil)

- če si prijavljen na turnir se ga udeleži. Če ne boš utegnil igrati se odjavi ali pa obvesti moderatorje o odstopu vsaj 2 uri pred začetkom tekovanja.
- ne zapuščaj baze (torej ne začni z igro), dokler nista ubita nadzornika - ubila bosta drug drugega z granato (zaradi nadzorovanja)
- poslušaj navodila nadzornikov in se jih drži! V kolikor nadzornik zahteva, da se glasuje za odstranitev določenega igralca, ki je diskvalificiran, glasuj za odstranitev.
- v naslednjem sporočilu bo objavljen seznam igralcev po skupinah - držite se razporditve in upoštevajte na kateri strani se boste borili, torej ali Derbaran (oranžna barva) ali NIU (zelena barva).
- prepovedano je "kampiranje" oziroma čakanje v zasedi dlje časa
- prepovedana je uporaba min
- v War Rock se prijavi vsaj 10 minut pred začetkom igre. Nadzornik ti bo poslal vsaj 2 vabila, v kolikor se na njiju ne odzoveš si diskvalificiran (imena nadzornikov so vidna spodaj). Da te nadzornik lažje povabi v sobo (še posebaj, če imaš kompleksnejši vzdevek), mu lahko pred začetkom igre (če še nisi v sobi) pošlješ privatno sporočilo ("vzdevek-nadzornika sporočilo...).


Dodatna pravila oziroma obvestila:
- v kolikor bo imelo več igralcev enako število ubitih nasprotnikov, se bo upoštevalo za te igralce tudi kolikokrat je bil igralec ubit. Boljšo pozicijo ima tisti, ki je bil ubit manjkrat. Če je bilo več igralcev ubitih enakokrat, napredujejo v naslednji krog vsi ti igralci.
- v sobo boš lahko prišel le z "green" pingom!
- sodelujejo lahko le prijavleni preko foruma!
- spremljaj, kaj piše nadzornik in upoštevaj navodila
- ob začetku igre počakaj, da oba nadzornika umreta (ker bosta nadzorovala igro obeh ekip - ubila bosta drug drugega z granato), šele nato zapusti bazo...


Nadzorniki, ki vas bodo povabili v igro (nekaj minut pred začetkom):

Ata Kitak - vzdevek v igri: Supervisor01 ali Supervisor02
piks. - vzdevek v igri: piks
V primeru nadomeščanja: Tomzy - vzdevek v igri: tommaz ali WRslo
V primeru nadomeščanja: Adonis - vzdevek v igri: adonis ali ForeveralonegodNagrade:
Najboljši igralec bo lahko izbiral med Trust Gaming slušalke z mikrofonom, Gigabyte USB Gaming miška ali pa med poljubno nagrado, ki je razpisana za naključna igralca. Dva naključno izžrebana tekmovalca pa bosta lahko izbirala med Gigabyte brezžični namizni komplet (miška + tipkovnica), Trust USB brezžični Gamepad, TP-LINK brezžični usmerjevalnik, Logitech USB gaming tipkovnica, Trust slušalke z mikrofonom, Trust USB slušalke z mikrofonom, Trust USB gaming miška ali Zvočniki Trust 2.1.* Naključno izbrana nagrajenca bosta izžrebana med vsemi, ki bodo sodelovali na turnirju (in ne bodo diskvalificirani oziroma ne bodo kršili pravil). Žrebanje bo potekalo najkasneje 1 dan po zaključku turnirja.

Zmagovalec turnirja bo prejel na forumu tudi trofejo za zmagovalca zimskega turnirja 2014.


V kolikor se bo pojavil kakršen koli sum igralca oziroma gre za znanega goljufivca oziroma nepoštenega igralca, ga bomo iz turnirja izločili. V kolikor se bodo prijavili kakšni novi (neznani) člani z računom, ki ima nizko stopnjo (level), se bo moral za sodelovanje identificirati (z osebnim dokumentom in/ali telefonsko potrditvijo).

Vse splošne informacije o novih War Rock turnirjih si lahko prebereš TUKAJ, vsa dodatna vprašanja tega turnirja pa lahko zapišeš v tej temi...
Če so vam nagrade všeč, stisnite še kak lajk na Facebooku - https://www.facebook.com/ropos.si   :gj:


Tomzy

 • Administrator
 • 22
  0
  3168

Seznam tekmovalcev po skupinah (ne pozabite se pravilno razvrstiti - torej ali Derbaran (oranžna barva) ali NIU (zelena barva) IN POČAKAJTE, DA NADZORNIKA UMRETA, PREDEN ZAPUSTITE BAZO):Dawidz

 • 0
  0
  1163

Hohoho, no, za tole se bom pa potrudu  :>

Zanima me sam, tole pr Ropusu, se da preko PayPala narocvat opremo?

« Zadnjič urejeno: 13.02.2014 ob 14:20 (Dawidz) »

Miha

 • 0
  0
  1602

lepo lepo lepo :)


r3dbulllll

 • 8
  0
  1938

kaj je esl al no esl??   oz. po dogovoru igralcev??


UnKnown PlayeR

 • 0
  1
  2288

priporocam esl vsak si lahko kupi k1 ali pa m4 + tega mine igrajo vlko vlogo gdo je prvi drugi itd..


Dawidz

 • 0
  0
  1163

JS tud ne bi glih rad gledu folka ko bo laufu z dvem famasim okol.


Tomzy

 • Administrator
 • 22
  0
  3168

Zanima me sam, tole pr Ropusu, se da preko PayPala narocvat opremo?
Kolikor vem, trenutno ne, ampak imajo v planu dodati tudi plačila preko PayPala.

priporocam esl vsak si lahko kupi k1 ali pa m4 + tega mine igrajo vlko vlogo gdo je prvi drugi itd..
JS tud ne bi glih rad gledu folka ko bo laufu z dvem famasim okol.
Prepovedana je uporaba min, vse ostalo je dovoljeno. Namen je dobiti najboljšega igralca, torej načeloma s čimer kdo igra v igri lahko igra tudi na turnirju - nima smisla omejevati igralce z orožji, ker potem lahko rečemo le, da so dovoljena osnovna orožja, kar pa nima nobenega smisla, ker noben od igralcev z njimi realno ne igre v igri.


r3dbulllll

 • 8
  0
  1938

JS tud ne bi glih rad gledu folka ko bo laufu z dvem famasim okol.

ja samo glede na to da ni nikjer napisano da je esl bos menda moro gledat ko bo folk s dvema famasi laufo.  jas pa bom s tremi  :P


NAJLEPSI

 • 0
  0
  1319

zaradi priprau na Hrvaškem se nemorem udeležiti turnirja  :gj:


zigardinho

 • 2
  0
  1368

- prepovedano je "kampiranje" oziroma čakanje v zasedi dlje časa
Naj mi prosim nekdo definira tole zadevo...Ker jaz v npr. v Marienu vedno počakam za škatlo, zdaj pa nwm...upam, da je to mišljeno kot kampiranje v bazi, ker drugače je to bedarija...


Ata Kitak

 • Moderator
 • 8
  0
  6950

Kampiranje se najbolj smatra kot "base camping". Zdaj če se igralca čaka na enem mestu (npr. MultiZigatov primer) se ne smatra kot kampiranje. Pod kampiranje se smatra tudi, če je igralec na NIU strani sam in igralec v DERB ekipi planta bombo, NIU igralec pa jo enostavno ignorira in "kampira" na enem mestu ter ne poskusi defusat bombe.

Uglavnem sej mislim da je dovol jasno in da vete kaj se smatra kot "kampiranje".


UnKnown PlayeR

 • 0
  1
  2288

Škoda da ni omejeno saj na neka orozja katera lahka mamo vsi , nebom si pa kupoval famasa  (z dnarjem) sam za ta turnir in pol bom tam gledu folk z op craftanimi orozji nty. Drgac pa gl vsem k bote tekmoval.


Ata Kitak

 • Moderator
 • 8
  0
  6950

Škoda da ni omejeno saj na neka orozja katera lahka mamo vsi , nebom si pa kupoval famasa  (z dnarjem) sam za ta turnir in pol bom tam gledu folk z op craftanimi orozji nty. Drgac pa gl vsem k bote tekmoval.

Najvrjetneje bi ti tekmoval, če bi bilo ESL, ampak tukaj se ne gre za to ampak da pokaže vsak svojo spretnosti z orožji katerimi je navajen igrat.


UnKnown PlayeR

 • 0
  1
  2288

Škoda da ni omejeno saj na neka orozja katera lahka mamo vsi , nebom si pa kupoval famasa  (z dnarjem) sam za ta turnir in pol bom tam gledu folk z op craftanimi orozji nty. Drgac pa gl vsem k bote tekmoval.

Najvrjetneje bi ti tekmoval, če bi bilo ESL, ampak tukaj se ne gre za to ampak da pokaže vsak svojo spretnosti z orožji katerimi je navajen igrat.

se strinjam :)


Dawidz

 • 0
  0
  1163

evo sam za tale turnir si bom aw50f nabavu. have fun :)


UnKnown PlayeR

 • 0
  1
  2288

mogoč pa prijem z scorpi pa c4 , ka pa veš..


shuffle0wn

 • 0
  0
  717

ce boš ti playerju od vzadaj prsu ma lah nevem kako vesolsko orožje pa te nebo ubiu ;)


Adonis

 • Upokojen moderator
 • 4
  0
  6957

Mislim, da se res v čisto nepotrebne detajle spuščate. Mogoče bo pa naslednji turnir drugače ;)


Retired3x

 • 0
  0
  617

mogoč pa prijem z scorpi pa c4 , ka pa veš..
spet spammas al kaj? al ubistvu resno mislis c4 v explosive uporabljat?
drugace pa komaj cakam in gl usem :D
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.