Na spodnjem seznamu so prikazana le sporočila, ki so bila zapisana v temah do katerih imaš dostop...


Stran: [1] 2 3 ... 76
Ostale igre / Watch Dogs
« dne: 28.03.2015 ob 09:51 »

Če bi kdo imel Watch Dogs igro za PC, jo ima sedaj priložnost dobiti brezplačno.

Na naši Facebook strani smo objavili nagradno igro (ki poteka do 1 .4.2015) in eden izmed tistih, ki bo zapisal poljuben komentar na našo objavo o nagradni igri, bo prejel igro Watch Dogs - https://www.facebook.com/igre.slovenija  :vesel:

Nagrado podarja Zeus:gj:


Take4spam, kot je bilo že nekajkrat napisano, se bo zadevo še nadgradilo in promoviralo, ampak čez noč to ne gre. Nekaj je že pripravljenega, nekaj se še čaka. Upam, da se bo v tem ali pa najkasneje naslednji mesec malo premaknilo vse skupaj. :)


Glede "Prodam / Kupim" če že, se lahko naredi ena tema v podforumu Ostalo. Za svoj podforum za enkrat še ni potrebe.

Ostalo / Slovenske "gaming" strani
« dne: 10.11.2014 ob 22:08 »

@take4spam največja težava pri takih straneh je vsebina, ker jo je treba redno posodabljati in dejansko pisati kolikor toliko dobro. Prostovoljcev je bolj malo (sploh takih da kolikor toliko dobro kaj napišejo), če se pa koga za to plačuje je pa to strošek, ki ga je dobro pokriti in brez večjega obiska to ne gre. Slovenija je dokaj majhna in takim stranem slediti kot si napisal niti ni mogoče, ker SLO portal nikoli ne bo imel takega obiska kot neka svetovna stran. Tako da predvsem zaradi tega večina manjših portalov zato preneha z delovanjem - aktivni so kratek začetni čas, ker ima nekdo čas in dela iz lastnega veselja, potem pa ko pride kaj drugega se pa zadevo opusti. Za večjo možnost uspeha se bo treba povezati in postaviti en kvaliteten portal, ki bo predvsem redno ažuriran (mi nekaj že planiramo, nekaj se bo treba še dogovoriti za sodelovanje in upam, da bo vse skupaj do konca leta pripravljeno oziroma, da bo vsaj v začetku naslednjega leta taka zadeva pripravljena za obiskovalce). Če bi pa kdorkoli rad kakorkoli sodeloval, se mi pa lahko javi in se morda kaj dogovorimo.


Na naši facebook strani - https://www.facebook.com/igre.slovenija poteka nagradna igra za Kaspersky Internet Security licence.

Sodelujete lahko tako, da na naši facebook časovnici zapišete komentar pri objavi z nagradno igro in sicer zapišite katero različico bi najraje imeli (PC, MAC ali Android).

Žrebanje bo potekalo 23.10.2014 med vsemi, ki bodo do tega datuma sodelovali v nagradni igri.

Izžrebali bomo 6 nagrejencev in sicer:

- 2 enoletni licenci za Kaspersky Internet Security za PC - izmed vsemi, ki boste zapisali, da si želite različico za PC.
- 2 enoletni licenci za Kaspersky Internet Security za MAC - izmed vsemi, ki boste zapisali, da si želite različico za MAC.
- 2 enoletni licenci za Kaspersky Internet Security za Android - izmed vsemi, ki boste zapisali, da si želite različico za Android.

Pokrovitelj nagrad je @Zeus


Popravljeno. Hvala.


Pa res, popravljeno. Thx.


@take4spam sem že odgvoril, da se pripravlja nekaj takih dodatkov - tudi chat je sicer že pripravljen in deluje, ampak ob prvem testu je bilo nekaj težav ker je preveč obremenjeval strežnik in ga zato nimamo vklopljenega, se pa bo naredilo nekaj popravkov in potem se ga bo še enkrat sprobalo.


Nove avatarje se bo verjetno še dodajalo, nikakor se pa ne bo umaknilo možnost uporabe lastnega avatarja, ker to naj bi le bil nek "osebni" dodatek, tako da se uporabnike lažje prepoznava oziroma se hitreje vidi kdo je kakšno sporočilo zapisal in to, da ima več uporabnikov enake avatarje ni najboljše. Ti avatarji, ki so že pripravljeni za uporabo so pač osnovni in namenjeni tistim, ki pač bi nekaj imeli oziroma morda izpostavili igro, ki jo igrajo, nimajo pa neke potrebe po prikazu nečesa bolj osebnega oziroma bolj unikatnega. Seveda, če ima kdo kakšno posebno željo, pa sam ne zna se mu lahko ugodi in pripravi oziroma priredi kakšen avatar (dokler teh prošenj ne bo veliko oziroma bodo pripravljeni tudi kakšni člani pomagati v tej smeri se to lahko počne). Sicer pa spodbujamo, da uporabniki uporabljajo svoje avatarje, tako da se od drugih vsaj malo razlikujejo.


Trenutno se dela še nekaj popravkov na forumu in pripravlja nekaj dodatnih oz. podpornih strani. Se bo pa izvajala tudi dodatna promocija v kratkem (morda še kakšna združitev) in kasneje tudi oglaševanja itd.

Drugače pa ti avatarji so res svetovni, le želel bi si, da bi dodali več jih :( predvsem na te igre kaj so podforumi.
Se bo dodalo še nove, sprejemamo pa tudi ideje (torej v kakšni tematiki oziroma lahko tudi že same slike, pa se bodo pripravile v tem slogu, ki se sedaj uporablja).

Nekaj sem bral v minecraft podforumo da bi dva delala mc. igre.si server pa vam predlagam, kaj če bi se kaj s sparkland.net ownerji da bi se kak združli ali neke, ker uni imajo fenomenalno vse zgrajeno, tudi svoje plugine majo ki so zelo koristni, server lahko špilaš v dveh jezikih itd. ampak težava je da nimajo igralcev :(
Strežnikov za MC je precej, ampak ker je v zadnjem času precej padla popularnost, se jih precej tudi ugaša. Sicer pa ja, se pripravlja en strežnik za MC, ki ga bo imel @Zeus in bomo videli kako bo.

Ostalo / Windows 10
« dne: 03.10.2014 ob 23:37 »

Če bi rad kdo že testiral zadevo, Microsoft že omogoča brezplačen prenos testne različice - http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

Ostalo / Windows 10
« dne: 30.09.2014 ob 23:15 »

Microsoft je danes naznanil Windows 10 (ja, iz 8* se bo šlo na 10. 9 bodo preskočili). Med drugim bo izboljšana identiteta uporabnikov za večjo varnost, enostavnejša namestitev in nadgradnja, vrača se tudi meni Start, ustvarjalo se bo lahko več namizij,... Skratka kar nekaj dobrodošlih novosti.

Povzetek dogodka si lahko ogledate tukaj: http://live.theverge.com/microsoft-windows-9-event-live-blog/

Pa še krajša video predstavitev za Win 10:


Večina je bila že dodanih (predvsem za ostale igre, za WR se še ni dodalo nikogar).


@pitastrudl bom pogledal, kako je kompatibilna zadeva oziroma kako bi se obnesla na tem forumu in če bo vse OK, se bo integriralo podporo za tapatalk.

Ostalo / Apple Event 09.09.2014 "Wish We Could Say More"
« dne: 18.09.2014 ob 16:07 »

Nisem, ampak po vsej verjetnosti vsaj kakšna malenkost je.

Ostalo / Apple Event 09.09.2014 "Wish We Could Say More"
« dne: 17.09.2014 ob 19:47 »

Danes je bil objavljen iOS 8 in tako lahko že posodobite svoj  iPhone 5S, 5C, 5, 4S oziroma iPade od druge generacije dalje...  :gj:

Ostalo / Apple Event 09.09.2014 "Wish We Could Say More"
« dne: 10.09.2014 ob 08:51 »

Razlike med 5S in novim 6* (+ pomeni nova funkcija, * pa izboljšana):

* Večji (širina višina) in Tanjši (je pa nekoliko težji) - posledično ima nov model večjo resolucijo in več kontrasta (iz 800:1 na 1400:1)
+ Dual-domain pixels for wider viewing angles
+ Display Zoom
+Reachability
* A8 čip in M8 motion coprocessor (5S uporablja A7 in M7)
* Prenovljena kamera, ki ima sicer enake karakteristike
+ Optical image stabilization (kamera)
*1080p HD video recording  - 30 fps or 60 fps (5S ima le 30) (kamera)
* Slo-mo video - 120 fps or 240 fps (5S ima le 120) (kamera)
+ Cinematic video stabilization (kamera)
+ Continuous autofocus video (kamera)
* izboljšana prepoznava obrazov (kamera)
+ Pay with your iPhone using Touch ID in stores and in apps (za enkrat tako ali tako le za US)
* Izboljšan oziroma nadgrajen WiFi
+ NFC
+ Voice over LTE
* Izboljšana baterija (sploh pri modelu 6 Plus, kjer baterija zdrži v nekaterih primerih še enkrat toliko kot pri 5S)
+ Barometer
...

Tako da izboljšav oziroma napredek je kar precejšen, ampak če se komu splača menati 5S za 6* mora pač sam preceniti.

Kar se pa tiče cene je pa jasno večji model nekoliko dražji (za $100), ampak sama osnovna cena je pa v bistvu podobna (če se prav spomnim celo nekoliko nižja) kot je bila lani za 5S. Torej za 6 je sedaj cena $650, 6 Plus pa $750, kar pomeni da je cena 6 Plus nekaj podobnega kot je bila cena 5S.

Ostalo / Apple Event 09.09.2014 "Wish We Could Say More"
« dne: 09.09.2014 ob 10:43 »

Jaz bolj kot iPhona 6 pričakujem iOS 8, ki bo vseboval kar nekaj dobrodošlih funkcij. Meni velikost 5S čisto odgovarja in če bo to največja noviteta, ga verjetno ne bom menjal. Sicer so pa običajno ob izidu "S" verzije (torej vsako 2. leto) boljše spremembe. Jaz upam, da bo 6S (no, upam že na 6, ampak to je zelo malo možnosti) vodoodporen in z novo baterijo, ki bo držala več tednov. Ob takih novostih bi pa že menjal, zaradi večjega ekrana (verjetno) ne.  ;)


Me veseli, da vam je v osnovi zadeva všeč in upam, da bo nov forum še bolj uporaben kot prejšni. Sicer pa še vedno iščemo nove moderatorje oziroma nadzornike posameznih podforumov, tako da kdor ima željo pomagati oziroma postati del osebja, se lahko prijavi TUKAJ (odločali se bomo pa verjetno že konec tega tedna).

Diablo III podforum manjka :p drgač pa super
Kreiraj (če še ni) temo pri Ostalih igrah in če bo za temo zanimanje, se bo odprlo svoj podforum za Diablo igro.

Vidim da je blo velik dela vnešeno not ampak men se še vedno zdi da je preveč stvari na eni strani in nima več tistega čara warrock.si skupnosti kot jo je imelo vsa ta leta.
Bistvo foruma ni več le igra War Rock, saj večina članov te igre ne igra več. Prav tako pa odkar je igro prevzel Nexon nimamo več neke večje podpore oziroma želje po promociji igre z njihove strani, tako da predvsem s tem razlogom smo se odločili, da je bolje razširiti forum na tak način, kjer lahko z 1 računom sodeluješ v podforumih (ozrioma pri igrah), ki te zanimajo. V kolikor te zanima le War Rock, si lahko shraniš le naslov WR podforuma (oziroma čez kak mesec bo preusmeritev warrock.si vodila le v ta podforum).

Super zgleda, sam jz mam tak filing kot da nova stran mal šteka ko npr. scrollaš gor pa dol, sam ne vem a je to sam iz moje strani  :zmeden:
Men tud na racunalniku, na telefonu pa uredu.. sm sele zdej opazu ko sem se z racunalnika loginal :/
Stestirano je na večih računalnikih, tudi takih s slabšimi zmogljivostmi in na vseh dela kot pričakovano (dobro). Morda imata le občutek, ker je sedaj višina strani precej višja od prejšne, poleg tega pa sedaj forum uporablja več oziroma večje slike pri posameznih igrah in morda tudi to prispeva k tem, da na videz izgleda, kot da malenkost "šteka" napram prejšnemu forumu. Kateri brskalnik pa sicer uporabljata?

Ostale igre / Katere igre so lahko objavljene tukaj?
« dne: 05.09.2014 ob 19:39 »

V ta podforum lahko objavljate vse ostale igre, ki nimajo svojega podforuma. Najprej preveri, da tema z imenom igre še ne obstaja in v kolikor še ne obstaja, lahko ustvariš novo temo in v prvo sporočilo napišeš kratek opis igre in dodaš kakšen video ("gameplay" iz Youtuba) in slike. V nadaljevanju pa lahko potekajo razni pogovori o tej igri.

V kolikor bo zanimanje za kakšno igro večje, se bo ustvarilo svoj podforum za to igro.

Stran: [1] 2 3 ... 76

© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.