Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

T4h10n

  • 0
    0
    2

Warframe
« 06.02 ob 22:16 »

Trailer: http://youtu.be/mRVNVo7GCjM
Warframe

Na hitro opisano: Free to play online 4 person shooter . Igraš različne vesoljske ninje v prihodnosti, sovražnike kolješ z različnim orožjem in močmi. Ogromno izbire, ogromno kostumozacije, vse je zastonj in tudi premium denar lahko dobiš znotraj ingame trading sistema.

Malo daljše: Igra se dogaja v prihodnosti in igraš tako imenovane Tenno-je, ki so se odmrznili brez spomina svoje preteklosti. Igraš lahko različne warframe(obleke) in vsak ima svoje prednosti in slabosti

Primer. Če si izbereš Lokija, si lahko neviden, sovražnikom lahko onesposobiš puške, se lahko teleportiraš in postavljaš svoj decoy. Toda ima pa manj zdravja, ščita in oklepa.
Na drugi strani imaš pa Valkyr, ki je pa bolj "berseker"  in ima več oklepa in zdravja, toda manj energije za svoje različne moči.
Torej za vsakega se bo našel vsaj en :D

Brez orožij seveda ne gre in na voljo jih imaš 190, od brzostrelk, pištol, laserskih pištol, do mečev, bičev in metalnih orožij. In seveda psi in leteči robotki.

Vsako stvar pa lahko tudi zmodificiraš z "modi", ki pa spreminjajo od koliko moči bo imel warframe, do tega, da bo meč lahko zažgal sovražnike. Vse lahko tudi prebarvaš z različnimi barvami.

Warframe-u je trenutno na voljo 30, z "prime" verzijami. Z vsakim updatom dodajo nov warframe, nova orožja, nove mode, posodobljen gameplay, več gamemodu itd. Igra je free to play in lahko tudi "platinume" (premium denar), dobiš znotraj ingame trading sistema, kjer lahko prodajaš različne mode, prime dele... Lahko pa se tudi počaka, da z tako imenovano "dnevno nagrado" dobiš 75% popust na platinum in lahko kupiš platinum že za 1,5€. 

Stvari je mnogo in če bodo kakšna vprašanja ali pa če kaj ne razumete, kar vprašajte.

« Zadnjič urejeno: 06.02 ob 22:24 (T4h10n) »

T4h10n

  • 0
    0
    2

Warframe
« 06.04 ob 13:14 »
Pa če me hoče kdo dodati med friendi v Warframe-u, imam ime T4h10n. :D
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.