Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

SloVojak

  • 1
    0
    766

Skyforge
« 29.01 ob 19:01 »


Kaj je Skyforge?
Skyforge je F2P AAA Sci-Fi Fantasy MMORPG, s spektakularno akcijskim bojnim sistemom, postavljena v svet, kjer fantazija sreča sci-fi in starodavne skrivnosti živijo ob boku vrhunskih tehnologij. Skyforge zapelje igralce z osupljivim vesoljem, kjer so smrtniki in nesmrtniki v boju za preživetje proti bogovom in njihovim vojskam.

Kdo razvija Skyforge?
Allods Team (Allods Online, Evil Islands, Etherlords, Silent Storm, Heroes of Might in Magic V) v sodelovanju z  Obsidian Entertainment (Dungeon Siege III, Fallout:New Vegas, Neverwinter Nights 2,...) .

Kaj je tvoj cilj v Skyforge?
Postati Bog! Skyforge daje igralcem priložnost, da hodi po poti junaka - od novorojenčka do mogočnega prvaka, da postane bog, sposoben stati z drugimi velikimi bogovi. Bojevati se in pridobili moč za zaščito sveta pod stalno grožnjo napada. Zbrati skupino zvestih privržencev za povečanje svoje moči in postati najboljši med Aelion zaščitniki!

Bo Skyforge odprt svet?
Skyforge se odvija na planetu z imenom Aelion in igralci bodo imeli dostop do številnih regijah. Obstajajo velika odprta mesta in tam so tudi manjši primeri. Odločili smo se, da ne bo "neomejeni" svet zaradi igralnih razlogov, vendar ne bomo uničili igralcem občutek, da potuje in raziskuje. S tem, da igralcem ponudimo mešanico območij v različnih velikostih, Skyforge omogoča igralcem z omejenim časom reševanje manjših avantur, medtem ko lahko tisti z dosti ur lahko gredo raziskati bolj večje regije MMOja.

Bo Skyforge potreboval nakup ali naročnino?
Igre je brezplačniška (free to play)!

Bo pvp v Skyforge?
V Skyforge lahko brez problema sodelujete v PvP ali PvE aktivnostih. PvP ljubitelji se lahko veselite manjših bitk kot tudi večje številnih.
Kot v PvE tudi sodelovanje v PvP vpliva na razvoj igralca, njihove opreme, karateristik, itd.

Bodo guild PvP?
DA. Več informaciji v prihodnosti.

Kakšen borilni sistem bo imel Skyforge?
Skyforge je akcijsko-borilni MMO. Bitke so narejene po sistemu boljših akcijskih in borilnih iger. Skyforge ima enega izmed najboljših borilnih animacij, z miško vodljiv napad in pogled, z opcijo avtomatskega merjenja omogoča igralcu izvršitev dihjemajočih kombinacijskih napadov. 

Dodatne info.

Predstavitveni video:

Sistem bojevanja:


Trenutno stanje:
Igra je trenutno še v zaprti "beta", bo preteklo še nekaj časa. Beta ključe se trenutno lahko dobi samo preko eventov na njihovi strani in FB profilu.

********************************
S parimi kolegi čakamo na začetek in potem sam še to akcija... Tko da če kakšen misli mal več igral pa mu je lajf folk pobijat se lahko joina v guild, da ma nabomban acc pa samo PvP....
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.