Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

Konzola

  • 5
    0
    6

Nintendo WiiNintendova igralna konzola Wii je konzola sedme generacije, ki ponuja inovativen brezžični igralni sistem. Ploščki zaznavajo premikanje v treh dimenzijah, kar vam bo omogočalo igranje na povsem novem nivoju. Privoščite zabavo celotni družini. Otroci in odrasli bodo pri igri povsem enakovredni, saj je konzola primerna za vse starosti. Igralna konzola Wii ponuja neskončno veliko zabave. Če ste se naveličali igranja iger iz naslonjača, potem bo omenjena konzola prava za vas. Wii se od drugih konzol razlikuje po tem, da vam omogoča krmiljenje z gibanjem, tako da boste pri igri lahko sodelovali tudi s svojimi gibi. Za zaznavanje položaja v prostoru skrbi senzor, ki se postavi v bližino TV sprejemnika. Wii se lahko brezžično priključi na omrežje kjer lahko brskate po spletu, nakupujete, berete novice in celo spremljate vremensko napoved. Čar spletne povezave pa igranje iger z drugimi igralci preko spleta. Nintendo Wii omogoča priklop GameCube kontrolerjev in igranje GameCube iger.

Več informacij o Wii lahko dobite na uradni spletni strani - http://www.nintendo.co.uk/Wii/Wii-94559.html

Nintendo Wii U


Wii U je prva konzola nove generacije, ki jo odlikuje inovativni kontroler z zaslonom na dotik, polna HD grafika. Odlikuje ga 16 centimeterski zaslon na dotik z vgrajenim giroskopom, ki prepoza gibanje v prostoru. Kontroler vsebuje klasično shemo gumbov, ki ste jih vajeni iz Nintendo konzol. Kontroler vsebuje tudi kamero, mikrofon, stereo zvočnike in podpira rumble. Wii U je kompatibilen z vsemi igrami in dodatki za Nintendo Wii. Na Wii U lahko priklopite do štiri Wii Remote kontrolerje. Wii U je prva konzola nove generacije, ki podpira polno HD ločljivost 1080p, HDMI izhod, šest kanalni zvok, štiri USB 2.0 porte. Srce konzole je IBM Power procesor in AMD Radeon grafična kartica.

Več informacij o Wii U lahko dobite na uradni spletni strani - http://www.nintendo.com/wiiu

Nintendo 3DSNintendo 3DS je prelomna konzola, saj prva predstavlja 3D zaslon v svetu prenosnih konzol. 3DS XL je četrta predstavnica konzol v DS seriji, ponaša pa se z 3D drsnikom in zgornjim LCD zaslonom, ki za prikaz uporablja tehnologijo 3D prikazovanja pri katerem 3D očala niso potrebna. Najnovejši model se sponaša s kar 90% večjim zaslonom kot je pri Nintendo 3DS, prav tako je vgrajena zmogljivejša baterija, ki omogoča uporabo do 6,5 ur. Doživite neverjetno igralnost v igrah, prikazanih s pravo 3D grafiko, za katero ne potrebujete namenskih očal ali drugih dodatnih pripomočkov. Nintendo 3DS XL je revolucionarna prenosna platforma z najmodernejšo prikazovalno strojno opremo na tržišču. Drsnik vam omogoča nastavitev intenzivnosti 3D prikaza po vašem okusu. To tudi pomeni, da lahko vse igre in aplikacije po želji poganjate tudi v standardnem 2D načinu. Nintendo 3DS XL poskrbi, da ste brezžični povezani v svet med igranjem. Funkcija StreetPass omogoča brezžično povezovanje z drugimi igralci v dometu, hkrati pa omogočal izmenjavo podatkov z drugimi Nintendo 3DS XL konzolami. Vse DS in DSi igre, ki so bile kdajkoli izdane lahko brez problema zaganjate na vaši novi 3DS XL konzoli.

Več informacij 3DS lahko dobite na uradni spletni strani - http://www.nintendo.com/3ds

Sony PSPSony PlayStation v prvi vrsti igralna naprava, ki ponuja širok izbor iger, poleg tega pa še ostale multimedijske možnosti, kot je poslušanje glasbe, brskanje po spletu, klepetanje s prijatelji, gledanje filmov in pregledovanje fotografij. Sony PSP E1004 je novi model z naprednim 4,3" LCD zaslonom z ločljivostjo 480 x 272 in protiodsevno tehnologijo in vgrajenim spominom 64 MB. PSP E1004 ima eden zvočnik (mono) in ne podpira brezžične povezave ali TV izhoda. Igralna konzola PSP ponuja prenosljivost kot nobena druga. Konzola je idealen sopotnik, tudi za krajšanje časa med počitnicami.

Več informacij o PSP lahko dobite na uradni spletni strani - http://uk.playstation.com/psp/

Sony PlayStation Vita


Z osupljivim zaslonom, edinstvenim uporabniškim vmesnikom in visoko zmogljivo PS Vita odpira povsem nov svet prenosnega razvedrila. Družabno igranje iger na poti še nikoli ni bilo tako zabavno. Na kristalno jasnem 12,7cm OLED zaslonu z ločljivostjo 960x544 doživite akcijo v bogatih barvah z živimi podrobnostmi. Najsodobnejša grafika in vrhunska zmogljivost štirijedrnega procesorja poskrbi, da je vsaka hitra igra hitra, divja in zabavna. Vgrajena brezžičnega povezava omogoča, da se povežete na Internet, kjer preprosto poiščete in igrate igre skupaj s prijatelji. Združljivost s PlayStation Network poskrbi, da lahko izkoristite in uživate v igranju družabnih iger. Vse PS Vita igre imajo vgrajen zaslon LiveArea, ki omogoča prikaz informacij o tej igri, trofejah, posodobitvah in povezavah do spletnih straneh in forumih. Kombinacija zaslona občutljivega na dotik in plošče na dotik na hrbtni strani omogoča vrhunski način igranja iger. Prenosna naprava vključuje tudi dodatno tehnologijo prepoznavanje naprave v prostoru in dve analogni palici. Spredaj in zadaj so vgrajeni visokoločljivostni kameri s katerimi lahko ustvarjate kvalitetne videoposnete, hkrati pa se kameri aktivni tudi med igranjem iger, saj omogočajo prepoznavo uporabnika in njegov položaj.

Več informacij o Viti lahko dobite na uradni spletni strani - https://www.playstation.com/en-us/explore/psvita/
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.