Anketa

Bi sodelovali na Igre.Si Creative Minecraft serverju ?

Ja.
Ne.

Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

xwarior

 • 4
  1
  1602

Igre.si Minecraft
« 28.09 ob 22:02 »
Zanima me mnenje glede Igre.si minecraft serverja. Kolk je tukaj dejansko takih ki bi join na server in sodeloval. Nekaj o serverju :


Verzija : 1.7.10
Gameplay : Creative

Plugins :
World Protect
Login Protect
Teleports
Ukinitev nekaterih elementov v igri (ko je tnt, lava, fire)
Titles


World bi tako vseboval Spawn in Teleports zone. Tako bi se lahko random teleport na dolocene lokacije kjer bi zaceli gradit svoj svet.

To je v startnem polozaju, kasneje se bodo naredili turnamenti in druge zanimivosti.


So pa doloceni pogoji :
1 : server je za vse igralce, ne samo za slovence.
2 : na serverju mora bit vsaj 5 aktivnih igralcev v startu, kasneje (1-2 mesca) se bo stevilo povecalo na 10.


Nekaj odgovorjev :

Server se nebo zaprl takoj, vsaj 2 meseca bo server odprt neglede na igrace, vredu je da je vsaj 5 aktivnih igralcev ki se zavzemajo da server ostane in povabljajo, dobivajo nove igralce na server, itd.

Ja, na serverju bodo tekmovanja, ki bodo vsebovala nagrade, od dolocenih nadimkov, do raznih posebnih ugodnosti, prav tako bodo vrednostne nagrade.

Server se bo nadgrajeval glede na zelje igralcev, kar se pravi ce kaj zelite imeti na serverju in ni, lahko predlagate in cisto mogoce je da bo tole odobreno, dodano v server.

Server je in bo creative, to se nebo spremenilo, je pa moznost da se doda PVP eventi in podobno.

Ce imaste kaksna vprasanja, mnenja.. lahko napisete v temo ;)

Lep Pozdrav.


Barvica

 • 13
  0
  1099

Igre.si Minecraft
« 29.09 ob 11:01 »
js sm za ;)


SloVojak

 • 1
  0
  766

Igre.si Minecraft
« 29.09 ob 16:38 »
Svaka ti cast X da si ze tokrat probal pa še kar ne zgubiš upanja...  :gj:


Womanizer

 • 9
  1
  2259

Igre.si Minecraft
« 29.09 ob 18:01 »
Sm bol za survival tak da ne.


take4spam

 • 7
  5
  76

Igre.si Minecraft
« 04.10 ob 19:17 »
Sparkland.net je dober server in če bi taki server cracked vi naredili bi bilo svetovno :)


Neco

 • 0
  0
  289

Igre.si Minecraft
« 06.10 ob 00:05 »
sm za survive tako da tut js ne.


xwarior

 • 4
  1
  1602

Igre.si Minecraft
« 06.10 ob 01:27 »
Surive je cool, ampak prelahek, dejasnko tud ce nea cheetas nic, mas tabolso opremo v cirka 2 dneh, enchantano (2 real dnevih). Jaz sem spilal survive na enmu serveru, blo ene kaj pa vem 40 folka gor, sem si naredo bajto, zascito, sal farmat, v 1.7.10 ko se dobis dodatne exp od coal pa vse skup. Points nabijas ko po tekocem traku, kak prides do 30 : enchanting table da koristis. Dejansko ce znas spilat, lahko full hitro dobis vse. Sploh ko majo se pa eni serverji shop pa take, pa se tolk bolj enostavno. Potem pa ti isto tecno postane, ko pvp ni vec tak iziv. Jaz sem jih po 3 dnevih igranja ze ubijal tiste k so igral po mesec dni brez nekega problema, uporabis speed potion pa enchanted lok, diamond set... win ;)


Drugace pa kot je napisano. To je sedaj noter, lahko da se dosti stvari spremeni, v osnovi Creative bo ostal, kar pa nepomen da se nemore Survive dodat kot 2 svet, s dolocenimi preklopi (da ne prenasas stvari iz enga v drugega, da sta oba povezana v chat in podobno) ampak za tole pa mora bit server dosti uspesen v creative.


Zeus

 • 13
  6
  2232

Igre.si Minecraft
« 06.10 ob 01:38 »
Se podpisujem na post od @xwarior . Poleg tega kar je sam napisal je 3x več dela s survive serverjem. Če se že govori o tem naj omenim da je 1x več vmesnikov za survival, 1x več vzdrževanja in dohajanja z aktivnostjo in delovanjem serverja. Poleg vsega tega, da se vse podvoji je pa tu še potem samo obnašanje in kultura. Ne mislim ampak VEM, da ne bo noben igralec postavljen za moderatorja opravil svoje delo vsaj 90% ker za to pač ni plačan.. Enostavno težko je vzpostaviti nek red in disciplino na serverju kjer se veliko dogaja, kjer je kompetitivnost in ljudje iz različnih delov sveta.


Strežnik, ki je še trenutno v globoki pripravi ne bo "zaklenjen" samo za člane te skupnosti pač pa se bo lahko pridružil kdor bo hotel. Če bi se zbrala resna ekipa, da se postavi nek globalno znan strežnik potem lahko razpravljamo o tem.. drugače pa vem kako je s tem, ker sem že 100x gostoval server za minecraft, survival in creative. Za vsako ko se je strežnik odpr nazaj, so bili eno in isti problemi. S tem se noben noče obadat, sem pa za to da se postavi Creative kjer je veliko boljša energija z moje strani in igralcev.


UnKnown PlayeR

 • 0
  1
  2288

Igre.si Minecraft
« 14.10 ob 13:21 »
Creative postane beden cez nekaj casa no saj meni  :)

« Zadnjič urejeno: 14.10 ob 13:41 (UnKnown PlayeR) »© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.