Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

Dawidz

  • 0
    0
    1163

LoL (League of Legends)
« 28.02 ob 18:21 »
Dej mi razlozte, kje je fora te igrce? Sn gledu videe na YTju pa nepridem do smisla igrce... help please :D


Womanizer

  • 9
    1
    2259

Odg: LoL (League of Legends)
« 28.02 ob 18:26 »
Tukaj piši.
Drugače je Extasy zelo lepo napisal nekaj o LoLu.
League Of Legends je poenostavljena verzija Dote (Warcraft 3 mode).

Tuki maš en video:
League of Legends Map Awareness Guide

Pa še kratka navodila kako se gra:

V vsaki ekipi se spawna 5 ali 3 igralcev (odvisno od mape katero igraš). Ko se igra začne izberi item (če si začetnik je najboljše kupovati recommended). Igralci se razdelijo na "Lanes" ki so: Middle (MID) - 1 igralec, Top - 2 igralca, Bottom (BOT) - 2 igralca. Ker je mid lane 1 proti 1 je najboljše izbrati za začetek "Range" championa (championa, ki normalno napada od daleč), ali pa melee kot sta Mordekaiser in Nasus. Za BOT in TOP lane pa sp najboljše kombinacije: melee, range; tank, carry; sub-tank, carry; range, range; tank, tank... V 1:30 se spawnajo Creepi (monsterji, ki vsaki ekipi prihajajo po lane-ih). Ko ste na lanu bodite pozorni na bushe oz. grmovja, ker se notri lahko skrivajo nasprotniki. Ko se vaši in nasprotni Creepi pobijajo jih probajte last hitat oz. zadeti zadni, ker boste dobili za njih denar s kateremu si boste lahko kupili orožja, opreme.. Spodaj imate 4 skille (3 navadne in zadni ULTIMATE, ki ga odklenete pri 6,11,16 levelu). POZOR: Vedno bodite ob creepih, tako da boste dobili experience za nove levele (največji level je 18). Ko napadate drugega champione uporabljajte skille z klikom na njih oz. Q ,W, E, R tipkami.Ko pridete z creepi do nasprotnikovega towerja ga napadajte, dokler ne zmanjka creepov! Potem pojdite malo nazaj in počakajte na nove creepe. Za tretjemu towerju v bazi se nahaja "Inhibitor". Ko ga razsujete se bodo za določen čas pri vaši ekipi spawnali SUPER CREEPI, če razsujete vse tri inhibitorje se bodo pri vas spawnali MEGA CREEPI, ki vam bodo pomagali razsuti še zadnja dva Towerja in Nexus. Ko razsujete Nexus ste zmagali!

Towerji:

Sprva napadajo Creepe, razen če pred njimi napadate nasprotnikove champione. Za popolno zaščito in hitrejše napadanje towerjev lahko uporabite tudi Fortify

Neutral monsters:

Monster, ki se okoli njega vrti moder krog je Golem (ta ti da BUFF, kateri ti poveča mana regeneration, cooldown reduction), tisti, ki se okoli njega vrti rdeč krog ti da buff, ki ti da DAMAGE PER SECOUND in nekaj več damage. Dragon je drugi najmočnejši monster, ta da vsem v ekipi 250 golda, ko ga ubijejo. Na zadnje pride še Baron, ki je najmočnejši monster v LoL-u. Ta da vsem v ekipi buff, ki ti poveča Ability power in damage za 40.

Še kratek "slovar":
Mia,Miss,SS = na lanu je en oz. če je napisal Miss 2 sta dva championa pogrešana tako da se pazite GANK-a
Gank = ko champion preseneti nasprotnika s tem da pride na lane in ga poskuša ubiti
Push = osredotoči se na razsuvanje towerja
Jungle = champion se trenera v gozdu, ki je med lane-ih

Tukaj je nekaj osnov, ki jih morate vedeti za začetek :)

Vso srečo!
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.