Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

schoolman

 • 0
  0
  110

GTA 5- Last Team Standing
« 02.10 ob 10:01 »
 Pozdravljeni,
mene pa zanima naslednje vprašanje. Zaradi tega sem po večini tudi dal tistih 50e in kupil GTA 5. Igram jo ze priblizno dva tedna in nikakor ne najdem poti, da bi lahko igral te tako rečeno epic last team standing( nevem kako bi se izrazil). Po you tubu sem videl veliko teh video kako igrajo te mape kot so npr RPG vs super cars in meni po videu zelo zabavno

Naprimer:
https://www.youtube.com/watch?v=zUgSH976xRc


https://www.youtube.com/watch?v=Vg-zEiUp30U
in se bi lahko nastevu.


Pac zaima me kako naj igram te vrste  iger? Jaz sem prebrskal cel  gta 5  in ne najdem imen map kakor jih pise v gameplayu( npr RPG vs Supercars ). :zmeden: :zmeden: :zmeden: 


Ce grem pod zvrst last team standim dobim samo take mape kjer se streljajo igralec na igralca nikjer pa ne teh avtov pa to...« Zadnjič urejeno: 02.10 ob 10:04 (schoolman) »

ziga0wn

 • Nadzornik
 • 4
  0
  1402

GTA 5- Last Team Standing
« 02.10 ob 14:54 »
Vpišeš se na Social Club, greš pod Games, klikneš GTA V nato klikneš zavihek GTA Online in poiščeš mapo ki jo hočeš dodat. Nazadnje pa sam še klikneš gumb Add to Game, restartaš igrco če slučajn narediš to medtem, ko si v igrci in, ko se naslednjič upišeš bo dodana na mapi. Lahka pa tut enkrat, ko dodaš mapo v igro greš v igri na menu-->Jobs---> Play Job--->Bookmarked pa jo tam poišeš. Mislim, da je neki podobnga, nevem točno, kr govorim z glave.schoolman

 • 0
  0
  110

GTA 5- Last Team Standing
« 03.10 ob 09:46 »
Vpišeš se na Social Club, greš pod Games, klikneš GTA V nato klikneš zavihek GTA Online in poiščeš mapo ki jo hočeš dodat. Nazadnje pa sam še klikneš gumb Add to Game, restartaš igrco če slučajn narediš to medtem, ko si v igrci in, ko se naslednjič upišeš bo dodana na mapi. Lahka pa tut enkrat, ko dodaš mapo v igro greš v igri na menu-->Jobs---> Play Job--->Bookmarked pa jo tam poišeš. Mislim, da je neki podobnga, nevem točno, kr govorim z glave.


A se pravi da moras kot nekako pobrat mapo dol. Thanke you soo much! :) ;)

Sporočilo združeno: 07.10 ob 19:48
In zakaj naprimer das iz social club mapo k se klice RPG vs Classic al neki podobnega in ko jo gres igrat  nimas RPG mas pistolco? In to pr vseh mapah do zdaj k sm jih proval   :zmeden:

« Zadnjič urejeno: 07.10 ob 19:48 (schoolman) »

edin

 • 8
  2
  3157

GTA 5- Last Team Standing
« 18.02 ob 16:32 »
Premal igralcev maš :D
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.