Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

piks.

  • Super Moderator
  • 28
    0
    6161

Predstavitev igre Combat Arms
« 02.09 ob 12:59 »
CombatArmsZaložba: Nexon
Žanr: First-Person Shooter
Platform: PC
Datum izdaje: 10. julij 2008
Uradna stran igre: http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/MainOpis:
Combat Arms je brezplačna večigralska (multiplayer) prvoosebna streljačina.

Vsak igralec si igro lahko brezplačno prenese iz spleta, nato pa ustvari brezplačen račun (account) s katerim bo igral. Kasneje se lahko odloči tudi za zakup NX Creditov v zameno za pravi denar. V igri se sicer uporablja navidezen denar imenovan "Gear Points", katerega vsak igralec dobiva tekom igre in z vsako uspešno dokončano stopnjo. Z njim se lahko za določen čas zakupuje nova orožja ter dodatno opremo, katera omogočajo boljše in lažje bojevanje v številnih misijah. Igralec si tekom igre pridobiva izkušnje (experience) in si tako viša svojo stopnjo, katera je vidna tudi soigralcem, tako da že takoj vidijo ali igrajo z začetnikom ali nekom, ki že dolgo oziroma dobro igra.

Igra je razdeljena na sedem načinov igranja in sicer izločevanje (Elimination), misije s podtikanjem eksploziva (Search&Destroy), bojevanje proti ostalim igralcem brez lastne ekipe (One Man Army), misija v kateri prenašaš zastave (Capture The Flag), misija kjer zbiraš »intele« in postaneš super vojak (Spy Hunt), bojevanje proti NPC - računalniku (Fire Team) ter bojevanje, kjer naključni igralec postane »zombi« (Quarantine Mode). Igralec si na začetku igre kreira svojo osebnost, kateri kasneje kupuje različne dodatke (čelade, očala/maske, zaščitne jopiče, nahrbtnike ter uniformo). Prav tako se lahko urejajo orožja, katera so tako vizualno kot karakteristično prilagodljiva. Zelo dobrodošel je tudi klan sistem, ki omogoča, da se igralci združijo v ekipo in se v borbah pomerjajo z drugimi klani.


Igra se pogosto posodablja, zato vsake toliko časa izide dodatek/popravek, kateri se samodejno naloži ob zagonu igre. Combat Arms za goljufivce uporablja sistem HackShield, vseeno pa lahko igralci sami prijavijo goljufivce ali pa igralce, ki kršijo pravila in se neprimerno obnašajo na uradni spletni strani preko "Submit Ticket" sistema. Combat Arms je načrtovan tako, da deluje tudi na slabših sistemih. Za delovanje mora imeti igralec nameščen DirectX različico 9.0 ali novejšo.


Igralnost:
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.