Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

piks.

  • Super Moderator
  • 28
    0
    6161

Call of Duty GhostsZaložba: Activision
Žanr: FPS (First-Person Shooter)
Platform: PC, Xbox 360/One, PS3/4
Datum izdaje: 5. November 2013
Uradna stran igre: http://www.callofduty.com/ghosts


Opis:
Igra vsebuje prenovljen engine in bomo seveda lahko preizkušali nove metode premikanja, interakcije in bojevanja. Kot prvo, nam med preskakovanjem ovir ne bo več potrebno prenehati streljati, kar bo velika novost v večigralstvu. Preizkušali bomo tudi nova orožja, katerih še ni bilo v nobeni CoD igri. Ob »trku« v objekt bomo občutili udarec, za kar so bile ustvarjene nove animacije. Čas med odzivom in premikom bo posodobljen in bo bolj realističen. Igrali bomo lahko z 60-imi sličicami na sekundo. Dogajanje bo bolj tekoče in tudi »smoke screen« bo bilj animiran in »interaktiven«, kar pomeni da se bo premikal. Med mnogimi novostmi bo tudi popolnoma nova tehnologija osvetljevanja objektov, kar bo dalo pridih realnosti in fizične prisotnosti med igro. Med grafičnimi popravki bo tudi dramatična podoba kože, brazgotin, las.

Kar je še posebno prijetno, je to, da bomo lahko te novosti občutili in videli na vseh starejših platformah in ne samo na next-gen.
Med najpomembnejšimi lastnostmi novega pogona, ki bo razveselila uporabnike kvalitetnejših slušalk, bo vgrajena  sprememba zvoka. Tako bo zvok odvisen od prostora v kateremu smo (beton, železo-zidovi, tla), odboj zvoka, akr bo poživilo izkušnjo, saj bomo slišali podroben odboj zvoka eksplozij, strelov od objektov, kot so okna kot steklo, ki bodo poskrbela za ustvarjanje novega zvoka.
Igralnost:
© igre.si 2014 - Vse pravice pridržane.